Alt du skal vide om Odin T800 løbebånd

Odin T800 Løbebånd

Bedst til prisen løbebånd
 • Pris 9.999 DKK

Et løbebånd giver dig alsidige træningsmuligheder hele året rundt. Når du vælger en moderne udgave fra en kvalitetsproducent, får du flest funktioner og de bedste vilkår for din løbe- eller gåtræning.

Odin T800 løbebåndet bliver brugt både privat og i motionscentre. Den høje kvalitet, det stødabsorberende løbefelt samt de mange stigningsniveauer og brugerprogrammer gør modellen til et populært valg hos nybegyndere og erfarne fitnessudøvere.

Er du i tvivl om, hvordan du kommer godt i gang med T800-modellen, eller ønsker du mere viden om, hvad løbebåndet kan gøre for dig og din træning, kan du læse mere herunder.

Hvorfor træne på løbebånd?

Der er både praktiske, komfort- og træningsmæssige fordele ved at vælge et løbebånd, når der er brug for en effektiv og brugervenlig maskine til hjemmetræningen.

I takt med at det bliver mere og mere almindeligt at have træningsmaskiner i hjemmet, udvikles der konstant nye modeller, som er opbygget med den nyeste teknik på området. Dette giver dig alsidige træningsvilkår, og det gør det muligt for dig at kunne lave intervaltræning med højt tempo.

Et løbebånd kan bruges af enhver fitnessudøver, og vælger du en kvalitetsmodel, kan du tilpasse den i forhold til tempo og stigning, så du får personlig træning og udvikling.

Det kræver ikke forudgående erfaringer med løbebånd. Alle kan begynde træning ud fra deres aktuelle niveau og fysiske forudsætning.

Iblandt de primære fordele ved løbebånd kan nævnes:

 • Effektivt redskab til kredsløbs-, konditions- og intervaltræning
 • Kan anvendes af enhver person uanset forudgående erfaringer med motion
 • Giver alsidige træningsmuligheder
 • Du får styrket hele kropsmuskulaturen
 • Kan bruges som effektiv maskine til vægttab
 • Styrker hjertekar-systemet, øger din udholdenhed og muskelstyrke.

Når du skal vælge maskine til hjemmetræningen, hænger kvalitet sammen med pris. Vil du have du bedste trænings- og udviklingsmuligheder, skal du vælge et kvalitetsløbebånd. Du kan spare penge på længere sigt med en moderne og funktionel maskine, da den er skabt til intensive træningspas.

Med den slipper du for at skulle købe nyt løbebånd efter få år, da den holder til slid og højt løbetempo.

Lær løbebåndet Odin T800 at kende

Odin er en populær producent af træningsudstyr i høj kvalitet. Producenten leverer fitnessmaskiner- og tilbehør til mange af landets motionscentre, og igennem de seneste år er produkterne blevet mulige for private at købe.

Løbebånd, crosstrainere, romaskiner, kettlebells og motionscykler er blot et lille udpluk af de maskiner, som Odin producerer.

Når det kommer til løbebånd, hører maskinerne til i Odin’s ”T-serie”. Du finder både Odin T600, den prisvindende T800 og T1500, som er producentens seneste nye model.

Løbebåndene er alle designede til at give dig de bedste træningsforhold. T800 er vindermodellen, der anses for at være det bedste løbebånd til prisen.

Netop pris kan spille en stor rolle, når du vil købe træningsmaskine til privat brug. For mange mennesker kan det være en stor udgift at købe en motionsmaskine i højeste kvalitet.

Vil du spare penge på dit fitnessudstyr, som du kan træne intensivt med i masser af år frem, er Odin det rette valg af mærke.

Producenten er kendt for at udvikle udstyr med den nyeste teknik og de bedste materialer, og de sælger deres produkter til skarpe priser.

Hvad fortæller anmeldelserne om Odin T800 løbebåndet?

I 2019 blev det slidstærke og robuste kvalitetsløbebånd fra Odin kåret som vinder af kunderne hos I FORM. Her vandt maskinen i kategorien ”TræningsFavoritter”. En kategori, som er baseret 100% på læsernes og forbrugernes anmeldelser af en række forskellige motionsmaskiner og træningsudstyr.

Kåring som vinder fortæller om den styrke og kapacitet, som T800 giver til forbrugeren. Når et løbebånd testes og anmeldes, sker på baggrund af en række forskellige parametre. Det gælder både i forhold til brugervenlighed, antal hestekræfter, mulighed for højeste tempo, omfang af programmer og funktioner samt design og teknik.

Du kan blandt andet få glæde af følgende fordele, når du vælger T800 modellen:

 • Mulighed for højt tempo (maksimum tempo på 20 km/t)
 • Mange stigningsniveauer
 • Stort omfang af brugerprogrammer
 • Moderne teknik med mulighed for tilslutning af mobil eller tablet.

Mens andre maskiner enten udmærker sig i forhold til brugervenlig og præindstillede programmer, kan andre maskiner fremhæve sig ved at være opbygget med en solid motor.

Odin T800 kombinerer alle elementer og egenskaber.

Derfor er Odin T800 et af de bedste løbebånd på markedet

Der er flere grunde til, at Odin T800 i danske fitnesskredse og hos forhandlere af motionsmaskiner anses for at være det bedste løbebånd til prisen på det danske marked.

Herunder ses de punkter, som gør, at maskinen skiller sig fra sine konkurrerende modeller:

 • Ekstra kraftfuld motor på 5hk
 • Stødabsorberende løbeflade med Multi Shock Absorption System
 • 15 stigningsniveauer
 • 12 præindstillede brugerprogrammer du frit kan vælge imellem
 • Tilslutning af Smartphone (maskinen er kompatibel med både iPad og Android)

Det er især den solide motor, som gør maskinen til en vinder. Den kraftigfulde 5hk motor giver dig de bedste muligheder for at udvikle dig fysisk og lave intensive intervaltræningspas. Mange andre løbebånd er udstyret med motorer på 2hk eller 3hk. Med dem kan du løbe op til 14km/t.

Med Odin T800 kan du løbe op til 20km/t, hvilket er tilstrækkeligt for selv de erfarne løbere.

For dig som erfaren løber har punktet omkring motorkraft særlig stor betydning. Der er ikke meget ved at investere i et løbebånd, som ikke giver dig maksimale udfordringsmuligheder.

Uanset hvordan din kondition er, og hvor mange års erfaring du har med gå- og løbetræning, er det anbefalet at vælge et løbebånd med stødabsorberende flade.

Andre maskiner er designet med en løbeflade, hvor der på det midterste stykke er stødabsorberende materiale.

Sådan er det ikke med T8. Her er hele fladen skabt med Multi Shock Absorption System. Dette giver dig mere frihed under dine løb.

Omfang af hhv. stigningsniveauer og brugerprogrammer er med til at gøre din træning afvekslende og spændende. Begge funktioner giver dig størst variation i din træning og dermed de bedste muligheder for at opretholde motivationen.

Når det kommer til at opretholde motivationen, betyder det meget at kunne koble mobilen til sin træningsmaskine. Herved kan du få inspiration til nye træningsprogrammer og afspille din favoritmusik.

Odin T800 Løbebånd

Bedst til prisen løbebånd
 • Pris 9.999 DKK

Vigtigheden af stigningsniveauer og brugerprogrammer

Motorkraft, design og materialer samt funktioner er de elementer, som udgør kernen i et løbebånd. Når det drejer sig om fysisk udvikling, handler det både om at forholde sig til, hvor mange km/t maskinen kan præstere, og hvor høje stigninger du kan opnå.

Des flere stigningsniveauer du kan vælge imellem, des flere udfordringer kan du få. Har du planer om at bruge dit Odin T800 løbebånd i mange år og med konstant, fysisk udvikling, skal du forholde dig til, hvor mange niveauer du kan vælge imellem.

Med hurtigknapperne kan du effektivt skifte mellem niveauerne 6, 8 og 10. Dette er ideelt for dig, som løber frit uden valg af et brugerprogram.

For dig som nybegynder kan brugerprogrammer være kilden til, at du kan komme godt i gang med din gå- og løbetræning

De præindstillede brugerprogrammer har stor betydning for din motivation og træningsvariation.

Stort set alle løbebånd har brugerprogrammer. De fleste modeller er udstyret med 5-10 programmer. T800 fra Odin har 12.

Med tiden kan gå- eller løbetræning blive ensformigt, og her får det afgørende betydning for din motivation, at du hele tiden kan variere dine træningspas.

De mange præindstillede programmer kan inspirere dig til at lægge din egen træningsplan. Her kan du vælge imellem en række forskellige intervaltræningspas på forskellige ugedage.

Det giver dig frihed under træningen, at du ikke selv skal til at indstille stigningsniveauer, men at din maskine automatisk skifter mellem forskellige terræner og stigningsudfordringer.

Hvad koster Odin T800?

Det særlige ved Odin T800 er prisen. Selvom løbebåndet er udstyret med den nyeste teknik, har det største omfang af funktioner og indstillingsmuligheder samt den stærkeste motor, befinder T800 sig i mellemprisklassen.

Hermed kan enhver fitnessudøver få en maskine til hjemmetræningen, der kan trænes med i masser af år og samtidig spare mange penge på sit køb.

Når du køber motionsmaskine til hjemmetræningen (det gælder, uanset om det er en romaskine, et løbebånd, en crosstrainer eller en helt fjerde maskine), skal du se det som en investering i kvalitet og fremtidige træningsmuligheder.

Der findes løbebånd i alle prisklasser. Selvom det kan være fristende at vælge en billig model, får du ikke en stærk motor med dette valg, og du får heller ikke adgang til de mange indstillinger, som har stor betydning for din fysiske udvikling.

Med et kvalitetsløbebånd som Odin T800 får du en maskine til hjemmetræningen, som du kan få glæde af og masser af udfordringer med i de næste mange år.

Værd at vide om teknikken på kvalitetsløbet fra Odin

Mens stigningsniveauer og brugerprogrammer kan være med til, at du skaber fysisk progression med din træning, kan de tekniske installationer give dig de mest underholdende og afvekslende træningsforhold.

Odin T800 løbebåndet er designet med følgende teknik:

 • Computer med LCD-skærm
 • Indbyggede højtalere
 • Bluetooth
 • Håndpuls
 • USB stik til opladning af telefon eller tablet
 • AUX stik til afspilning af musik.

Teknikken er med til at gøre din træning underholdende, motiverende og afvekslende. Når du har ambitioner om at løbetræne flere gange om ugen, kommer computeren og musikafspilningen dig til gode.

På den tydelige LCD-skærm kan du følge med i kalorieforbrænding, distance, tid og personlige data. Disse oplysninger kan du bruge til at føre statistik over din træningsprogression. Du kan skabe progression i din træning, når du hele tiden kan lave nye udfordringer for dig selv og din udholdenhed. Det kan være, du vil løbe en bestemt distance på en hurtigere tid, eller at du vil øge modstanden med flere stigningsniveauer.

Computeren er også i stand til at lave body fat test.

Denne funktion kan være en hjælp for dig at gøre brug af, hvis du vil bruge dit Odin T800 løbebånd til vægttab. Med en test, der måler mængde af kropsfedt, kan du løbende holde tjek med, hvor meget du er gået ned i fedtprocent.

Musikken er et uundværligt redskab for mange motionister og sportsfolk. Når du lytter til din yndlingsmusik, er det nemmere for dig at holde motivationen oppe og være aktiv i længere tid.

Hører du til målgruppen, der hører lydbøger, kan du nemt koble din Smartphone til træningsmaskinen og lytte til dine yndlingsbøger.

Sådan kan du sammenligne og lave anmeldelser af løbebånd

Når du er på udkig efter et løbebånd, kan det være en fornuftig beslutning at undersøge forskellige maskiner. Dette giver dig indblik i, hvilke egenskaber og funktioner de forskellige modeller på markedet har.

Du kan selv lave anmeldelser af løbebånd. Dette gør du ved at sammenligne forskellige produkter i forhold til følgende punkter:

 • Motor (hvor mange hestekræfter?)
 • Bredde på løbeflade
 • Omfang af teknik (computer, Bluetooth, højtalere og AUX-stik)
 • Antal brugerprogrammer
 • Antal stigningsniveauer

Disse elementer er de afgørende for, at du får en maskine, som du kan træne intensivt og effektivt med i flest mulige år.

Bredden på løbefladen er et lille, men vigtigt, fokuspunkt, som du skal holde høje med, når du sammenligner forskellige modeller.

Du får en mere fri og fleksibel gå- og løbetræning, når du har en bred flade at løbe på. Det anbefales at vælge maskiner med løbeflader på over 50cm i bredden.

Odin T800 har en bredde på løbefalden på 51cm.

Du kan spare penge på lang sigt, når du bruger tid på at undersøge forskellige træningsmaskiner.

Der er penge at spare på den lange bane, når du køber en kvalitetsmaskine, der tilgodeser både dine fysiske og dine mentale behov.

Pas godt på din træningsmaskine og få mest værdi for pengene

Når du har ét af markedets bedste løbebånd derhjemme, skal du løbende sørge for at vedligeholde det, så du kan få glæde af det i lang tid.

Den bedste og mest effektive måde at vedligeholde det på er ved at smøre maskinen. Omfanget af dette afhænger af, hvor mange timer om ugen, du i gennemsnit anvender dit Odin T800 løbebånd.

Herunder ses anbefalingerne i forhold til smøring af træningsmaskinen:

 • Anvendelse mindre end 3 timer om ugen = smøring hver 6. måned
 • Anvendelse mellem 3-5 timer om ugen = smøring hver 3. måned
 • Anvendelse mere end 5 timer om ugen = smøring hver 2. måned.

Der vil følge smøremiddel med til din maskine, som du kan gøre brug af. Olien fra midlet er med til at opretholde en problemfri drift af løbefladen.

Foruden smøring er det en god idé at holde løbefladen fri for støv. Har du holdt en mindre pause fra løbetræningen, kan der samle sig støv på overfladen. Sørg for at fjerne dette først, før du sætter gang i din maskine igen.

Det mest optimale er at vælge løbesko, som du kun anvender til løbetræningen på din maskine. Bruger du samme løbesko både i sommerperioden udenfor og i vinterperioden på din maskine, risikerer du at ødelægge løbefladen. Sandkorn kan være med til at ødelægge maskinen og forringe dens værdi og kvalitet.

Få ekstra underholdning til din træning med Kinomap

Når du har et kvalitetsløbebånd som Odin T8, kan sportsappen Kinomap give dig de bedste træningsoplevelser. Denne app giver dig mulighed for at vælge imellem masser af forskellige videoer, hvor du kommer til at løbe i forskellige landskaber.

Appen kan være den rette for dig, som hurtigt går kold i træning, eller som har brug at genskabe de mest autentiske træningsforhold.

Det kan give dig ekstra blod på tanden, når du får en visuel oplevelse af at løbe i bjerge eller i kuperede skovterræner.

Når du er ambitiøs løber eller professionel atlet har du brug for de mest realistiske træningsforhold i vinterperioden.

Kinomap bruger Geo Location videoer I kombination med GPS data. Dette skaber tilsammen en funktion, hvor du løbende i videoerne kan justere modstanden og stigningen på dit løbebånd, så det passer med ruterne.

Det foldbare Odin T800 løbebånd er skabt til hjemmetræning

Ikke nok med at det anmelderroste løbebånd fra Odin er udstyret med de bedste funktioner og den nyeste teknik på markedet. Det er også designet i form og konstruktion, så det egner sig perfekt til hjemmetræning.

Der er forskel på størrelsen på vores boliger. Mens nogle mennesker har mulighed for at indrette et særskilt værelse i hjemmet, der kan fungere som træningslokale, bor andre i mindre boliger, hvor en motionsmaskine kan befinde sig i stuen, på et kontor eller i et værelse.

T800 er et foldbart løbebånd, der nemt at pakkes sammen og opbevares bag en dør eller under en seng.

Bor du i lejlighed, eller er der smalle rum i din bolig, er det ideelt at vælge en sammenklappelig træningsmaskine.

Odins træningsmaskiner er designet til at blive håndteret af én person. Konstruktionsmæssigt er der stor forskel på, hvor tunge og fleksible løbebånd er. Modellerne fra Odin er lavet til at kunne blive foldet sammen med én hånd. Under maskinen er der påsat hjul, så du nemt og ubesværet kan flytte din maskine derhen, hvor den skal opbevares, når den ikke er i brug.

Skal du på ferie, eller er der en periode, hvor du ved, du ikke får trænet i en uges tid, er det bedst at pakke din maskine sammen. Herved undgås det, at løbeoverfladen får støvpartikler på sig, som kan risikere at forringe funktionen.

Gode råd til din træning på Odin T800

Er du ny med træning og motion, er et løbebånd det perfekte valg af maskine. Du kan skabe den progression, som du ønsker, og du kan tilrettelægge individuelle programmer, som matcher dit niveau.

Er du i gang med et genoptræningsforløb, kan gå- og løbetræning være den rette aktivitet til at genvinde styrke og kraft. Odin T800 har den unikke, stødabsorberende løbeflade, som har særlig betydning for dig, der vil skåne led i hofter og knæ.

Løber du ofte, eller har du planer om at træne med dit løbebånd flere gange om ugen, er det ekstra betydningsfuldt med Multi Shock Absorption System.

Når du vil godt i gang med din maskine fra Odin, kan du gøre brug af følge anvisninger:

 1. Start med et program, der matcher dit niveau

Når du starter op med løbetræning, er det vigtigt, at du er tålmodig og påpasselig med omfanget og intensiteten. Du risikerer at påføre dig selv overbelastningsskader, hvis du er for ivrig eller vælger programmer, der er for fysisk krævende og udfordrende.

 1. Intervaltræning giver dig den bedste progression

Med de mange brugerprogrammer på Odin T800 er der rig mulighed for at lave intervaltræning. Denne træningsform er perfekt til udvikling af kondition og udholdenhed. Det optimale er at veksle mellem hhv. løb og rask gang i de første 4-6 uger.

Start med at gå- og løbetræne 3-4 gange om ugen i cirka 40 minutter pr. træningssession.

 1. Skru ned for stigning, hvis du mærker smerter

Det må aldrig være forbundet med smerter at gå- og løbetræne. Dette gælder uanset dit niveau.

Når du arbejder med stigninger, skal du altid vælge dét niveau, som giver dig tilpas udfordring. ”Tilpas” vil sige, at det hverken er smertefuldt for dig at løbe på dette stigningsniveau, men at det samtidig heller ikke er for let for dig.

 1. Variér din træning, når du er kommet i form

Selvom det er fristende at vælge de samme programmer igen, når du er blevet stærk nok til at klare dem, vedligeholder dette blot din form. Ønsker du gradvist udvikling af styrke og udholdenhed, kræver det, at du løbende opjusterer udfordringerne.

Dette kan gøres ved enten at arbejde med et højere stigningsniveau eller at skrue op for tempoet.

Når du skaber variation i din løbetræning, hjælper det dig ikke kun fysisk. Det fremmer også din motivation. Der er mindre risiko for at gå kold med dine træningspas, når du hele tiden finder forskellige programmer.

De mange funktioner og det store omfang af teknik kan gøre det attraktivt for dig at gøre brug af dem alle. Det bedste er at starte forsigtigt op med ét stigningsinterval á gangen og gradvist øge modstanden og højne dit tempo i intervaltræningen.

Med muligheden for at koble din mobil eller tablet til maskinen, kan du se film, høre lydbog eller afspille din favoritmusik, mens du er fysisk aktiv.

Odin T800 giver dig flest træningsvariationer og de mest alsidige løbeforhold. Maskinen er perfekt for dig, som vil have den mest effektive og slidstærke maskine til din hjemmetræning, som du kan gøre brug af i det omfang, der passer dig og dine ambitioner.

Odin T800 Løbebånd

Bedst til prisen løbebånd
 • Pris 9.999 DKK

Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering. mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk