ODIN T600 Løbebånd til indendørs træning – Her er alt, du bør vide

Odin T600 Løbebånd

Bedste billige løbebånd
 • Pris 4.999 DKK

ODIN T600 Løbebånd er et solidt løbebånd, der er særligt velegnet til en første gangs køber af træningsmaskiner.

Måske du er træt af at svede i et lummert fitnesslokale sammen med resten af befolkningen? Så kan du med fordel investere i et ODIN T600 løbebånd, der nemt og effektivt vil få dig i god farm. Det er en cardiomaskine i høj kvalitet, men til en billigere pris end andre professionelle løbebånd. Løbebåndet er kompakt, foldbart og kan bære op til 100 kg – det er smart og effektiv træning til dig, der er på farten.

Løbebåndet til det travle karrieremenneske

Det kan være svært at få tid til træningen, men med ODIN T600 kan du flytte træningscenteret ind i dit hjem og spare tid på transporttiden til fitnesscenteret.

Løbebåndet er småt og kompakt, og det passer derfor ind i enhver stue. Du kan let flytte på maskinen, da den er utrolig letvægtig. Den vejer 45 kg, og den har desuden fastmonterede hjul, så du selv kan flytte den, ene mand. Når du er færdig med at morgentræne, kan du derfor nemt skubbe maskinen til side. Det er en praktisk løsning til dig, der er på farten, men som stadigvæk gerne vil beholde formen.

Løbebåndet måler 120 x 43 cm, og det kan bære en vægt på op til 100 kg. På den måde kan du let placere løbebåndet lige der, hvor det passer bedst. Hvad end du bor solo i en lille kompakt lejlighed eller i et større hus, der er ”domineret” af børn, så er det nemt at få plads til denne smarte maskine. Med ODIN T600 har det aldrig været nemmere at komme i form, passe på dig selv og tage ansvar for din egen sundhed.

Hvis du derfor har et travlt job og har svært ved at nå din daglige træning, så kan du med fordel investere i ODIN T6. På den måde kan du nemt klare træningen hjemmefra morgen, middag eller aften.

Du slipper desuden nemt uden om dårlige undskyldninger, da vind og vejr aldrig mere kan være en grund til at lade være med at træne. Du har blot byttet den effektive løbetur i skoven ud med en god løbetur i rare indendørs omgivelser.

Skånsom mod svage knæ og hofter

Hvis du er en af de mange danskere, der lider af knæ-eller hofte-problemer, så kan du med fordel investere i T600 løbebåndet. Maskinen er netop designet med en stødabsorberende overflade, så du kan passe ekstra godt på dine knæ, hofter og ankler. På den måde kan du komme i form uden at komme til at lave permanente skader på din krop.

Faktisk er løbebånd langt mere skånsomt for dine knogler, muskler og led, end hvis du løb en tur udendørs.

Det skyldes, at maskinerne er designet til at løbe på den, og der derfor er en god affjedring, som desværre ikke findes i naturen. Derfor er en tur på et løbebånd en af de mest effektive metoder at træne kroppen, samtidigt med at du undgår skader. Du minimerer desuden chancen for at lave vrid i anklerne, fordi du løber på en jævn overflade. Og med den stødabsorberende overflade, vil dit ODIN T600 løbebånd passe yderligere på dig, når du tager en tur på maskinen.

I virkeligheden burde vi alle sammen gå rundt på stødabsorberende gulv, da det er langt sundere for kroppen. De små stød, som hårdt materiale ellers kan give, er meget hårde for kroppen, og derfor skal man passe ekstra godt på, når man samtidigt træner på gulvet.

ODIN T600 er derfor den perfekte løsning til dig, der vil passe godt på dine led og knogler, men stadigvæk tage hånd om din krops sundhed og styrke.

Justerbar hastighed – perfekt til genoptræning

Udover at T600 løbebåndet er formidabelt til at komme i form hjemme i stuen, mens du ser din yndlings Tv-serie, så er maskinen også ideel til dig, der er i gang med en genoptræning. Det skyldes den justerbare hastighed, der kan indstilles på mellem 0,8 og 12 km/t. På den måde kan du skrue på hastigheden og finde den fart, der passer til lige netop dine behov.

Hvis du har en skade, anbefales det, at du starter i den helt langsomme fart og derefter langsomt træner dig op.

Det kan netop være en god idé at starte din genoptræning af løb på et løbebånd, da du nemmere kan få et overblik over, hvor hurtigt du løber, når du selv indstiller maskinen.

Foretager du din genoptræning af løb udendørs, er der en stor chance for, at du kommer til at løbe hurtigere, end hvad der anbefales til genoptræning. Hvis du gerne vil i god form, så er det vigtigt, at du starter langsomt, så du undgår skader. Det kan ODIN T600 Løbebåndet hjælpe dig med, da du nemt kan indstille løbebåndet efter, hvor i din trænings proces du befinder dig lige nu.

Det er vigtigt, at du holder kroppen i form, også hvis du har diverse skader. Husk dog altid at aftale med lægen, hvor meget og hvordan du skal træne din krop for at genoptræne din krop. Du kan komme til at lave permanente skader på kroppen, hvis du træner for meget og for hurtigt, så det er derfor en god idé at rådføre sig hos en professionel.

ODIN T600 løbebåndet vil gøre sit for at passe på din krop, men det er også vigtigt, at du gør dit.

Indstil løbebåndet på 12 forskellige programmer

Forestil dig, at du uproblematisk kan løbe 10 km igennem skov og bakker. Dit hjerte og din puls banker, du har sved på panden, men du er ikke ved at omkomme af udmattelse. Du er i topform, og du er derfor fuld af energi. Din krop er desuden fastere og stærkere, end den plejer at være, og du smiler tilfreds til dig selv. Hvis dette er et drømmescenarie for dig, så vil du sætte ekstra stor pris på T6-løbebåndet, som kan hjælpe dig til at nå din drømmeform.

Maskinen har netop 12 forskellige træningsprogrammer installeret, så du kan træne kroppen med forskellig variation. Intervaltræning er netop en af de mest effektive måder at komme hurtigt i form på, så der er masser programmer at give sig i kast med, der vil passe til lige netop dit træningsniveau. Når du kommer i god form, så kan du desuden indstille løbebåndet på et højere niveau, så du bliver ved med at udfordre dig selv og din kondi.

Ved hjælp af ODIN T600 er det nemt at få et overblik over, hvordan du skal træne for at opnå et tilfredsstillende resultat. Det anbefales, at du starter mildt på de mest skånsomme programmer, hvorefter du langsomt kan give dig i kast med de andre programmer på maskinen.

Tre forskellige stigninger – tre forskellige niveauer

Løbebåndet har tre forskellige stigningsindstillinger. På den måde kan du bedre løbe efter dit niveau. Da det er lettere at løbe på et løbebånd, fordi du løber på et fladt underlag og uden vindstyrke, så anbefales det, at du sætter et lille ekstra stigningsniveau på, når du løber. På den måde vil løbetræningen indendørs være mere identisk med løbetræning udendørs.

På den måde bliver det ikke en overraskelse for dig at løbe udendørs, når vejret er til det, og du begynder at træne udendørs i stedet. Det anbefales dog, at du starter på det laveste stigningsniveau på din ODIN T6, hvis du ikke er vant til at træne, så du undgår skader og passer på dig selv.

Hvis du er en meget rutineret løber, så kan du snildt sætte stigningen på det højeste niveau. På den måde vil din indendørs løbetur være lige så udfordrende som en udendørs løbetur – særligt, hvis du sætter dit T600 løbebånd til en høj fart. Samtidigt slipper du for at skulle løbe i dårligt vejr og vind, og du kan nemt have en hjemme træningsdag.

Solid maskine, der let bærer din vægt

Hvis du tidligere har ejet et billigt løbebånd, så kender du måske den irriterende lyd fra maskinen, der knirker og knager? Eller måske du kender frygten for, at løbebåndet vil presse sammen under dig, hvis du kommer til at træde for hårdt? Heldigvis er ODIN T600 bygget i ekstra solide materialer, og der er derfor ikke risiko for, at du kommer til at ødelægge løbebåndet, bare fordi du løber på det.

Det betyder, at du slipper for den irriterende knirkelyd, og du samtidigt ikke behøver at være bange for, at løbebåndet går i stykker, fordi du træder for højt. Så længe du vejer under 100 kg, så bærer løbebåndet dig nemt, også hvis du kommer op i fart. Det har derfor aldrig været nemmere at komme i god form hjemme fra din egen stue.

Det er vigtigt, at du vælger en træningsmaskine, der passer til både din højde og drøjde. Derfor bør du altid tjekke produktbeskrivelsen, inden du køber et produkt, før du kan være helt sikker på, at den kan bære din vægt. Den skal ligeledes passe dig i højden, så du ikke får ondt i ryggen, når du træner.

Odin T600 Løbebånd

Bedste billige løbebånd
 • Pris 4.999 DKK

Løbebånd med ekstra stor LED skærm

Du kan se det nuværende træningsprogram og hastigheden på ODIN T600’s store LED skærm. Det gør det nemt for alle at bruge løbebåndet. Hvis du har dårligt syn og normalt bærer briller, men du ikke kan lide at løbe med dine briller på, så vil den ekstrastore LED skærm hjælpe dig. Det er slut med at knibe øjnene sammen, for skærmens store størrelse vil hjælpe dig med at komme igennem din træning.

Hvis du er meget svagtseende, så anbefales det, at du tager kontaktlinser i, når du løber en tur på løbebåndet. Heldigvis kan du dog ikke støde ind i nogen, da maskinen ikke bringer dig andre steder hen end i super god form.

Det har aldrig været nemmere at følge med i antal forbrændte kalorier, kilometer, tid og din gennemsnitshastighed. Alt dette vil LED-skærmen på din ODIN T600 afsløre. Derfor kan du hurtigt komme i form ved at tracke dine resultater. Du kan eventuelt prøve at lave en lille konkurrence med dig selv og se, om du kan nå længere, end din sidste træning.

Løbebåndet, der holder dig stærk og sund i mange år fremover

Da ODIN T600 løbebåndet er designet i robuste og solide materialer, vil det kunne holde dig stærk og sund i adskillige år. Hvis du passer godt på din maskine, så er der gode chancer for, at løbebåndet kan hjælpe dig med at holde formen i meget lang tid – sågar i generationer. Du passer på løbebåndet ved at benytte indendørs sko, når du træner, så der ikke sætter sig snavs, sten og jord i maskinens motor, som kan ødelægge den.

Derudover er det vigtigt, at du smører maskinen jævnligt med en god olie. Ved køb af ODIN T600 løbebånd får du tilhørende smøremiddel, der vil holde maskinen kørende. På den måde vil maskinen holde sig stærk og sund, mens du selv bliver stærk og sund, hver gang du løber på den. Husk at følge anbefalingerne for, hvor meget og hvor ofte du skal give maskinen olie, så løbebåndet bliver bevaret i perfekt tilstand i samtlige år. Du kan eventuelt lave en dag hver. 3-6 måned, hvor du smører din maskine. Husk, at skrive det ind i din kalender.

Det er altid vigtigt at passe godt på dine maskiner, hvis du ønsker, at de skal leve så længe som muligt. Heldigvis vil ODIN T6’s solide materialer hjælpe dig godt på vej, men derfor skal du også selv gøre en indsats. Smør maskinen og gør den jævnligt rent med de retter materialer, så er du godt på vej!

Stærk 2HK motor

ODIN T600 har en stærk 2HK motor, der er mere end rigeligt til normal fysisk aktivitet på løbebånd – og det er, hvis du løber hurtigt. Motoren sørger for, at maskinen kører som den skal, så du hurtigt og effektivt kan komme i form. Du kan naturligvis sagtens finde løbebånd med en større motorkraft, men de fleste kan sagtens nøjes med 2HK.

Hvis du jævnligt smører din maskine med en god olie, så vil motoren holde sig stærk og smidig lang tid fremadrettet. Sørg derfor altid for at bruge det smøremiddel, der hører med i købet.

Det er netop vigtigt, at din træningsmaskine har en stærk motor, så den kan køre effektivt under hver enkelt træning. Med ODIN T600 er du sikret en træningsmaskine med solide hestekræfter til en effektiv og hurtig træningsgang.

Billig pris – men ingen kompromis med kvaliteten

Da ODIN T600 løbebånd er forholdsvis billigt, så egner det sig særligt godt til dig, der skal købe dit første løbebånd. Der er ikke indgået et kompromis med kvaliteten på løbebåndet på trods af prisen, så selvom det er billigere end andre løbebånd i en høj kvalitetsklasse, så er det stadigvæk et fantastisk løbebånd til prisen.

Det anbefales netop, at du ikke køber et alt for billigt løbebånd, da det øger chancen for, at løbebåndet er i dårlig kvalitet. På den måde er der en særlig risiko for, at du opnår skader i knæ, albuer eller hofter. Du skal derfor som minimum op i samme prisklasse som ODIN T6, hvis du ønsker et velfungerende løbebånd til prisen.

Det er altid vigtigt, at de maskiner, du træner med, er i høj kvalitet. På den måde er du sikker på, at maskinen er veldesignet, robust og skånsom for kroppen. Du skal træne kroppen – men ikke mishandle den. Derfor er det yderst vigtigt, at du vælger den rette maskine til lige netop din krop. Pas på din krop – det er den eneste, du har.

Ideel som træningsmaskine om vinteren

Hvis du er typen, der elsker sommer, sol og varme temperaturer, men hader is, sne og vinter, så frygt ej! Du kan hive træningsmaskinen frem fra gemmeren om vinteren og dermed beholde den sommerform, som du opnåede ved at løbe ture i skoven i de varme temperaturer. ODIN T600 løbebånd er netop ultimativ nem at pakke sammen, da den er foldbar, og det gør bare hverdagen lettere!

Hvis du får gæster eller skal holde en større fest, så kan du også nemt pakke maskinen sammen, så du slipper for, at løbebåndet fylder for meget og er en partykiller til festen. På den måde kan du forvandle et træningsrum til et dansegulv i løbet af få minutter.

Det er praktisk, hvis du ofte har mange gæster, eller du godt kan lide at holde fester, men samtidigt se veltrænet og sund ud.

Husk at sætte din maskine på det rette stigningsniveau, hvis du bruger den som vinter træningsmaskine. På den måde kan du vedligeholde din gode sommerform, selvom du træner indendørs. Ved at sætte et lille stigningsniveau på får du nærmest samme effektive træning ud af det, som hvis du tog en løbetur i skoven. Husk at indstille løbebåndet efter dit nuværende træningsniveau.

Fordele ved køb af ODIN T600 Løbebånd

Hvis det stadigvæk ikke er helt klart for dig, hvorfor du skal investere i et ODIN T600 Løbebånd, så kan du med fordel læse videre her. Her vil vi nemlig opsamle på alle fordelene ved at investere i løbebåndet.

 • Løbebåndet er billigere end ellers, og det egner sig derfor perfekt til førstegangskøberen. Der er ikke indgået kompromis med kvaliteten, men prisen er rimelig for en førstegangskøber, der gerne vil have fat i et ordentligt løbebånd.
 • Maskinen passer til hele familien: Fra den sportslige teenagedatter til faren, der gerne vil tabe sig og til den svagt gående bedstemor. Du kan indstille maskinen efter lige netop dit behov, så du skånsomt træner din krop på den bedst mulige måde.
 • Du slipper for svedende træningsmakker i et vammelt fitnesscenterlokale og for kø til maskinerne. Med dit eget ODIN løbebånd kan du få sved på panden i din stue. Desuden slipper du for andre mennesker bakterier og sved, da det bliver din helt egen personlige træningsmaskine.
 • Løbebåndet er skånsomt for knæ, hofter og ankler, da ODIN T600 har monteret en stødabsorberende overflade, der passer på din krops, mens du styrker den. Det er fordelagtigt, hvis du gerne vil undgå skader. Derfor kan løbebåndet også bruges af svagtgående.
 • Løbebåndet er forholdsvis lille og kompakt. Og derfor er det den ideelle træningsmaskine til stuen. Maskinen er desuden nem at pakke sammen igen, hvis du foretrækker en udendørs træning om sommeren, eller hvis du får gæster.
 • ODIN T600 løbebånd er fabrikeret robust og i solide materialer. Hvis du passer godt på løbebåndet, så vil det kunne holde i mange år fremover. Du skal blot bruge indendørs træningssko, når du løber på løbebåndet.
 • Du får et smøremiddel med i købet. Og på den måde kan du holde maskinen i god stand i adskillige år, hvis du husker at smøre maskinen jævnligt.
 • Der er monteret en stor LED skærm, så du nemt kan følge med i hastighed, træningsprogram og stigning. På den måde kan du følge med i din hastighed, tid, antal forbrændte kalorier og løbede kilometer – smart!
 • Du kan multitaske, mens du træner. F.eks. kan du nemt sætte din yndlings Tv-udsendelse på i fjernsynet, mens du tager en lille løbetur. På den måde slipper du for kedelige stunder, og du bliver mere motiveret for at træne. Det handler om at gøre dine træningsvaner til en fed stund, frem for en sur pligt.
 • Du kan indstille løbebåndet på 12 forskellige programmer. På den måde kan du finde lige netop det træningsprogram, der passer bedst til din nuværende form. På den måde får du en sjov og udfordrerende træning, der er som skræddersyet til dine behov.
 • Du kan indstille løbebåndets stigning på tre forskellige niveauer. Det er smart, hvis du vil gøre din indendørs træning identisk med din udendørs træning. På den måde, kan du indstille træningsmaskinen efter din nuværende grundform. Husk altid at starte langsomt ud.
 • Du kan indstille hastigheden på mellem 0,8 og 12 km/t. Det gør løbebåndet til det ideelle træningsredskab, hvis du er i gang med en genoptræning. Samtidigt kan du nemt blive udfordret ved de højere hastigheder, hvis du er typen, der gerne vil i god form hurtigst muligt.
 • Du kan endelig komme i den god form, som du så længe har drømt om. Helt uden at bruge penge på et fitnessabonnement.

 

Odin T600 Løbebånd

Bedste billige løbebånd
 • Pris 4.999 DKK

Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering. mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk